2019. február 18., hétfő, Bernadett napja

Címke: NATO-tagállamok

4 cikk 1/1 oldal

Trump megduplázná a NATO védelmi kiadásait

Példátlan bizalmatlanság, barátságtalan hangulat és az érdekkülönbségek nyílt összeütközése árnyékolta be szerdán a kétnapos NATO-csúcstalálkozó első napját.

NATO főtitkár: megállapodás született a NATO parancsnoki struktúrájának megerősítéséről

A NATO-tagországok állam- és kormányfői megállapodtak a szövetség parancsnoki struktúrájának megerősítéséről, amely hozzájárul ahhoz, hogy a jelenleginél rövidebb idő alatt legyen megvalósítható a csapatok és katonai eszközök Észak-Amerika és Európa közötti utánpótlása és európai mozgathatósága – közölte a NATO főtitkára Brüsszelben szerdán, a kétnapos csúcstalálkozó első munkaülését követően.

Szakértő: hidegháborús helyzetet idéz a Szkripal-ügy

Hidegháborús helyzetet idéz a Szkripal-ügy, annak ellenére, hogy teljes bizonyossággal nem állítható, hogy Oroszország a felelős az egykori orosz kettősügynök és lánya megmérgezéséért - mondta Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő az M1 aktuális csatorna szerdai műsorában.

Cavusoglu: Új lendületet kell adni a török-amerikai kapcsolatoknak

Létfontosságú új lendületet adni a török-amerikai kapcsolatoknak és minden korábbinál erősebbé kell tenni azokat – jelentette ki Mevlüt Cavusoglu török külügyminiszter az amerikai hivatali kollégájával, Rex Tillersonnal tartott közös sajtótájékoztatón csütörtökön Ankarában.
4 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.