2018. november 15., csütörtök, Albert, Lipót napja

Címke: Napszállta

9 cikk 1/1 oldal

A Napszálltát is bemutatják a Puszani Nemzetközi Filmfesztiválon

A csütörtökön megnyíló 23. Puszani Nemzetközi Filmfesztiválon (BIFF) lesz Nemes Jeles László Napszállta című filmjének ázsiai premierje. A szervezők tájékoztatása szerint a dél-koreai kikötővárosban megrendezett filmmustrán 79 ország több mint 300 filmjét vetítik.

Titkok és kalapok

Nemes Jeles Lászlónak hatalmas elvárásokkal kellett szembenéznie, amikor friss Oscar-díjas rendezőként hozzálátott a második nagyjátékfilmjéhez.

Nemes Jeles László: hatalmas megtiszteltetés ez a díj

Nagy öröm ez a díj, hatalmas megtiszteltetés számunkra, és jelzi a stáb teljesítményét. Bár a verseny többi filmjét nem láttam, úgy hallottam, erős volt a mezőny – mondta Nemes Jeles László pénteken az MTI-nek azután, hogy a velencei filmfesztiválon pénteken a rendező filmjének, a Napszálltának ítélték oda a kritikusok díját.

Tizenkilenc nagyjátékfilm versenyez a miskolci filmfesztiválon

Tizenkilenc produkció, köztük Nemes Jeles László Napszállta című második játékfilmje lesz látható szeptember 14. és 23. között a 15. Jameson CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál nagyjátékfilmes versenyében – közölték a szervezők szerdán az MTI-vel.

Boldog békeidők, wayuu drogháború

A Mozinet filmnapokon Oscar-díjas vagy Oscar-jelölt alkotók legújabb munkáiból láthatunk válogatást, jóval a hazai bemutatók előtt.
9 cikk 1/1 oldal