2019. február 17., vasárnap, Donát napja

Címke: művészet

122 cikk 1/13 oldal

Ismerjünk önmagunkra!

A külföldi könyvekben sokszor rá sem ismerünk önmagunkra és történelmünkre, s ezért nem csak a tévedéseket tartalmazó művek sokszor tudatlan szerzői a felelősek.

Fehérre meszelve

Hiába írják azt a tiranai Nemzeti Művészeti Galériáról, hogy jelentős kiállítótér és hogy az értékorientációban kiemelkedő szerepet tölt be, valójában páratlan „élménnyel” kecsegtet.

Magyar artisták a világhír küszöbén

Fehér Ádám és Kassai Benjámin nagyreményű artisták, formációjuk rendre besepri az elismeréseket a nemzetközi megmérettetéseken.

David Lynch nyitja a fotófesztivált

A kiállítást 2019. március 1-jétől június 2-ig lehet majd megtekinteni. Ez idő alatt a tárlathoz kapcsolódóan számos programmal és ismert tárlatvezetők meghívásával is készül a Műcsarnok.

Átadták a Barcsay-díjakat

Hajgató Terézia, Jánosi Kata és Tóth Annamária Rita festőművészek vehették át pénteken a 2018. évi Barcsay-díjakat a szentendrei MANK Galériában.

A várt csoda elmaradt

A Mary Poppins visszatér egy igazán látványos családi film, de a visszatéréstől várt csoda sajnos elmaradt. Vannak olyan alkotások, amikről felesleges letörölni a szívekben őrzött port.

Az eretnek

Ez a könyv több mint karácsonyi ajándék. A 33 tematikus fejezet és a legalább háromszáz kiváló minőségű fotó időutazásban részesíti az olvasót.
122 cikk 1/13 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.