2018. november 17., szombat, Hortenzia, Gergő napja

Címke: mszp

1779 cikk 1/178 oldal

Ellenzéki előválasztási komédia

A jelek szerint kezdenek rádöbbenni az ellenzéki pártok, hogy jövőre két választás is lesz, ennek megfelelően megkezdődött a már jól ismert casting és osztozkodás a balliberális oldalon.

Februárra lebonyolítaná az MSZP az előválasztást

A szocialisták jelöltje Horváth Csaba lesz az előválasztáson, aki egyedüliként pályázott a megméretésre, indulását pedig az MSZP fővárosi elnöksége és párttanácsa egyhangúlag támogatta.

Mesterházy megelégelte Karácsonyék zsarolását

Mesterházy némi malíciával így összegzett: ilyen őszinte és erős együttműködő partnerrel a hátunk mögött a Fidesz halálra van ítélve az uniós és az önkormányzati választásokon is.

Lázár János: Baloldali maffia vezeti Szegedet

Megszabadítaná Szegedet Botka Lászlótól és Hódmezővásárhelyt Márki-Zay Pétertől Lázár János, aki szerint a kormánypártoknak mindkét nagyvárosban vissza kell szerezniük a választók bizalmát.

Halogatják a szocialisták az előválasztást

Kitart a főpolgármesterjelölt-előválasztás mellett az MSZP, ám a lebonyolítás részletei homályosak. Csak annyi biztos, hogy idén biztosan nem rendezik meg az eljárást.

Újabb csepeli MSZP-st ítélt el a bíróság

Az indoklás szerint Takács Krisztián bűnsegédként az önkormányzat kárára követte el a bűncselekményt. Elmarasztalták már korábban becsületsértési és magánokirat-hamisítási per során is.

Összezárt a bajban a szegedi baloldal

Megvédte a hűtlen kezelés miatt első fokon, nem jogerősen elítélt Solymos Lászlót a baloldali többség a szegedi közgyűlés tegnapi ülésén, így nem indul ellene összeférhetetlenségi eljárás.
1779 cikk 1/178 oldal