2018. november 17., szombat, Hortenzia, Gergő napja

Címke: Modern városok program

127 cikk 1/13 oldal

Továbbfejlesztik a Miskolctapolcai strandot

Az új létesítmény 70-100 új munkahelyet, és évi 280 ezer új látogatót jelent majd Miskolcnak és a miskolctapolcai üdülőövezetnek.

PM: folyamatosan nőnek az adóbevételek

A gazdaságfehérítő intézkedéseknek és a magas ütemű gazdasági növekedésnek köszönhetően az idei évet folyamatosan növekvő adóbevételek jellemzik – közölte a Pénzügyminisztérium (PM) pénteken az MTI-vel annak kapcsán, hogy megjelent az államháztartás október végi helyzetéről szóló tájékoztatás.

Kaposváron a beruházások 95 százaléka elindult

A két forrásból megvalósuló beruházások projektjét a város néhai polgármesteréről Németh István-programnak nevezték el, amelyre 2020-ig több mint 180 milliárd forintot költenek.

Kormányzati segítség érkezik a béremeléshez

Tizenegymilliárd forintot biztosít jövőre a kormány a szerényebb anyagi helyzetű önkormányzatok köztisztviselői béremelésének támogatására, a forrásra pályázni lehet.

Pénteken döntenek a büdzséről

A 2019-es költségvetés a biztonságos növekedésé. Jövőre 4000 milliárd forint értékű beruházást valósítanak meg, segítve a további gazdasági növekedést.

Orbán Balázs bejelentette: indul a Modern falvak program

Már zajlik a Modern falvak program politikai tervezése, jövőre indul a végrehajtási szakasz – mondta -, hangsúlyozva, hogy kormányzati cél a falusi életforma megőrzése, vonzóvá tétele.
127 cikk 1/13 oldal