2018. november 15., csütörtök, Albert, Lipót napja

Címke: MKKSZ

28 cikk 1/3 oldal

Harc az önkormányzati béremelésért

Közös javaslatot dolgozna ki az önkormányzati hivatalokban dolgozók fizetésének emelésére a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete.

Édes élet és boszorkányüldözés

„Idén kilenc doppingvizsgálaton estem át. A legtöbbször a magyar kajak-kenusok közül. Mindannyiszor nem csupán vizelet-, hanem vérmintát is adtam„.

Tovább egyeztetnek a béremelésről

Újra tárgyalóasztalhoz ülnek ma a kormány és a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezetének képviselői.

Ötezer közszolga sztrájkolt

Több mint ötezren csatlakoztak a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete (MKKSZ) által szervezett hétfői, kétórás sztájkhoz – közölte Boros Péterné, az MKKSZ elnöke.

Megállapodtak a béremelésről a Magyar Államkincstárnál

Megszületett a bérmegállapodás a Magyar Államkincstár vezetése és a munkavállalók között, a dolgozók 2017. július elsejével átlagosan 25 százalékos béremelésben részesülnek, 2018. január elsejétől pedig további 25 százalékos béremelést kapnak – közölte a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálatban Dolgozók Szakszervezete (MKKSZ) pénteken az MTI-vel.
28 cikk 1/3 oldal