2018. október 22., hétfő, Előd napja

Címke: Mirkóczki Ádám

56 cikk 1/6 oldal

Dönthetnek a Jobbik elleni feljelentésről

A Fővárosi Főügyészséghez került Szabó Balázsnak, a szekszárdi Jobbik volt tagjának a párton belüli gyanús pénzmozgások miatt tett feljelentése – tudta meg a Magyar Idők.

Nem vagyunk szolgalelkűek

Ilyen kijelentéshez már nem is bátorság, hanem elképesztő önteltség, a hazai viszonyok ismeretének a teljes hiánya, a magyar emberek mérhetetlen lenézése, de legfőképpen pofa kell.

Új irányvonalról dönthet a Jobbik

Amennyiben sikerül elfogadtatni az új irányelvet, a Jobbik a hagyományos ellenzéki szerep betöltése helyett a jövőben ellenállóként tekinthet magára.

Az Alföldön ülésezik a Jobbik frakciója

Feltehetően a Jobbik új stratégiájáról, illetve annak ütemtervéről is döntenek jövő héten a párt tagjai, erről már Mirkóczki Ádám szóvivő is beszélt korábban.

Vona beismerte: Simicska segítette őket

Hiába tagadták korábban a Hír TV és a Magyar Nemzet újságírói, illetve a Jobbik politikusai, Vona Gábor most elismerte: kitárultak a Jobbik előtt a Simicska-média kapui.

Hallgatnak a kerületi egyezkedésről

Sem a Jobbik, sem a Demokratikus Koalíció prominensei nem adtak tájékoztatást a két párt közti tárgyalásról, amelyet a XV. kerületi polgármester-választással kapcsolatban folytattak.

Sneider Tamás lett a Jobbik elnöke

A botrányos ügyeiről is híres Sneider a szavazatok 54 százalékát szerezte meg, a másik jelölt, Toroczkai László pedig 46 százalékot kapott.
56 cikk 1/6 oldal