2019. január 22., kedd, Vince, Artúr napja

Címke: Magyarország

4457 cikk 1/446 oldal

Pozsgai Zsolt filmje fődíjas lett Kolkatában

Pozsgai Zsolt mozija, a Megszállottak kapta a legjobb filmnek járó fődíjat az indiai kolkatai nemzetközi filmfesztiválon (Calcutta International Kult Film Festival).

A kicsinek képzelt ország

A kisebbek és közepesek közül a rakoncátlanabbak, mert önállóbb politikát folytatók, időnként kihúzhatják a gyufát, és megkaphatják: számít a méret, hallgass a neved!

Hazugság Romániával példálózni

Néha elcsodálkozik az ember, hogy a magyar ellenzék milyen kitartóan zakatol a maga választotta vakvágányokon, milyen makacsul folytatja a küzdelmét a valóság ellen.

Emlékezés az ártatlanul elhurcolt svábokra

Magyarország sokat köszönhet a hazánkban élő német nemzetiségű embereknek, akik évszázadokon át hozzájárultak Magyarország fejlődéséhez. Január 19. a magyarországi németek elhurcolásának emléknapja.

Újra Pesten az úszóvilág krémje

Ha eddig kétséges lett volna, most már végképp nem az: Magyarország minden tekintetben – sportszakmailag és diplomáciai tekintetben is – ott van az úszósport közvetlen élvonalában.
4457 cikk 1/446 oldal

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.