2018. november 13., kedd, Szilvia napja

Címke: magyarok

227 cikk 1/23 oldal

Budapesti startupok mutatkoznak be a lisszaboni Web Summiton

A Web Summiton, Európa leggyorsabban növekvő technológiai konferenciáján mutatkoznak be november 5. és 8. között a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) 8. Be Smart versenyének nyertes startupjai Lisszabonban – közölte a BVK az MTI-vel szerdán.

Család és nemzet

Most ismét sorskérdés előtt állunk: elfogyunk vagy nem fogyunk el? Fekete Gyula (Isten nyugtassa) évtizedekkel ezelőtt hajtogatta, hogy baj lesz ebből, ha nem történik sürgősen valami.

Ismét a határon túli magyarok ellen uszít a DK

Saját állampolgárainktól elvennék a szavazati jogot, miközben az európai baloldal a migránsoknak szavazati jogot akar adni – olvasható a Fidesz közleményében.

Veszélyben vannak a kárpátaljai magyarok

Az Alapjogokért Központ kutatási igazgatója szerint teljesen érthetetlen Ukrajna viselkedése, hiszen NATO-s és EU-s integrációt szeretnének.

Célkeresztben a magyarok

Elburjánzott egy olyan beláthatatlan végkimenetelű folyamat, amellyel kapcsolatban, ha a Nyugat nem vet véget a hallgatásnak, újabb káoszba sodorja Ukrajnát.

Orbán Viktor: A magyarok büszkék lehetnek magukra

A miniszterelnök figyelmeztetett: Brüsszelben gőzerővel gyártják a betelepítési programokat, amelyek közös vonása, hogy elvennék a határvédelmet a tagállamoktól.
227 cikk 1/23 oldal