2018. november 13., kedd, Szilvia napja

Címke: magyargyűlölet

8 cikk 1/1 oldal

Gyurcsány magyargyűlölete

Gyurcsány Ferenc 2004 óta rendíthetetlenül és folyamatosan számít azokra a választópolgárokra, akik az ominózus december 5-i népszavazáson nemmel szavaztak a külhoniak magyar állampolgárságára.

Embertelen kampány a külhoni magyarok ellen

A hatalom, mondhatni, másodrangú kérdésekkel köti le a közösség és képviselői erejét, hogy ne jusson energia a lényegesebb témákra, mint az önálló magyar egyetem, autonómia kérdésére.

Magyarfóbia

A volt román államfő, a Népi Mozgalom Párt elnöke legújabban az ottani Mol-benzinkutak bojkottjára hívja az autósokat, amiért a töltőállomások az „autonóm Székelyföld” térképét forgalmazzák.

Pöcegödör

Az ellenzék önjelölt megmondóembereinek egyike a Facebookon eresztette el magát, a másik „a világhírű rádióban” kapott szószéket.

Merjünk örülni

Az a rajongás, ami elemi erővel tört ki kedden az országban, a magyar nemzetet felszámolni akaró kisebbség számára nyilván az apokalipszist idézte.

Félbeszakítás magyarellenes rigmusok miatt

A Dinamo Bucuresti szurkolóinak magyarellenes megnyilvánulásai miatt félbeszakította a játékvezető a csapat CSMS Iasi elleni román labdarúgóbajnoki mérkőzését csütörtök este.
8 cikk 1/1 oldal