2018. november 14., szerda, Aliz napja

Címke: magyar

484 cikk 1/49 oldal

A legérdekesebb magyar innovációk között szerepel az ImmunoGenes projektje

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) és a Mezőgazdasági Biotechnológiai Kutatóközpont startup cége, az ImmunoGenes génmódosított állatok ellenanyag-termelésével foglalkozó projektje is bekerült a száz legérdekesebb magyar innováció közzé – mondta a kutatócsoport vezetője az M1 aktuális csatornán kedden.

A kabinet Manfred Webert támogatja

Alexander Stubb, az EPP másik csúcsjelöltje egy szombati interjújában kijelentette: az Európai Néppártnak fontolóra kellene vennie az Orbán Viktor vezette Fidesz kizárását a pártcsaládból.

Fölszállott a páva – Ma indul A Döntők Döntője

Idén az előző évadok legjobbjai mérik össze a tudásukat, régi nagy kedvencek lépnek a színpadra. A két felvezető adást követően november 9-én indulnak az elődöntőkkel az élő adások.

A magyar orvos nemzetközi márkanév

Innen üzenem minden külföldön élő magyar orvos barátomnak, hogy Magyarország hazavár! Egyre többen térnek haza, mert itthon boldogabbak.

Népszerűek a határokon túli magyar nyelvű óvodák

Odaviszik a határon túli magyar családok a gyerekeiket, ahol jó minőségű óvodapedagógiai munka folyik, kulturált környezetben – mondta a Nemzetpolitikai Kutatóintézet munkatársa.

Deportálási lista a kijevi parlamentben

A százötvenezres kárpátaljai magyarságot aggodalommal tölti el Kijev elnyomó politikája, ami a közelgő választások miatt csak fokozódni fog.
484 cikk 1/49 oldal