2019. január 17., csütörtök, Antal, Antónia napja

Címke: magyar nemzet

72 cikk 1/8 oldal

Konzervatív értékeket sugároz a Hír Televízió

A Hír TV-ben történt augusztus eleji váltásról szólva Szikszai Péter úgy fogalmazott: fel fognak újítani néhány, a jobboldali nézők számára szimbolikus műsort, amelyek 2005 előtt is futottak.

Szent István napja a cselekvés ünnepe

Akkor vagyunk hűségesek Szent István örökségéhez, ha az ország- és nemzetépítésbe mindenki bekapcsolódik a maga helyén – mondta Semjén Zsolt.

Változnak az idők (1.)

Hazát véren szokás venni, vérrel szokás megvédeni, még akkor is, ha ez a mondat olyan idétlennek, szentimentálisnak és félelmetesnek tűnik egyesek szemében.

Hazatérés

Szerdán helyrezökkent az idő. A Hír TV nézői, akik a G-nap előtt egy nagy családnak tartották magukat, visszakapták szeretett csatornájukat.

Hetente egyeztettek Simicskával a villájában

Simicska azért vette fel a kapcsolatot a Jobbikkal, mert bennük látta a legnagyobb potenciált az ellenzéki pártok közül, hogy megakadályozza a Fidesz kormányalakítását.

MTA: a székelység a magyar nemzet része, nem nemzeti kisebbség

A Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Kisebbségkutató Intézetének állásfoglalása szerint a székelység nem nemzeti kisebbség, hanem a magyar nemzet szerves része – jelentette ki az intézet tudományos munkatársa az M1 aktuális csatorna keddi műsorában.

„A magyarok kiirtassanak!”

Pozsonyra emlékezve kérdem: miért ez a „merjünk kicsik lenni” hozzáállás? Miért hallgatunk erről a világraszóló magyar diadalról?
72 cikk 1/8 oldal

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.