2018. november 18., vasárnap, Jenő napja

Címke: magyar labdarúgó-válogatott

108 cikk 1/11 oldal

Túlcsorduló érzelmek

Az 5. forduló minden lényeges kérdést tisztázott a Nemzetek Ligája C osztályában, a 2. csoportban, a magyar válogatott szinte kirobbanthatatlan a harmadik helyről.

Dzsudzsák lehet a kapitány

Csütörtökön hazai pályán (Groupama Aréna, 20.45, tv.: M4 Sport) az Észtország elleni találkozót csak az elcsépelt fordulattal illethetjük: kötelező a győzelem.

Motivációs beszéd Telkiben

A magyar labdarúgó-válogatott javában készül Telkiben a két utolsó Nemzetek Ligája-találkozóra, csütörtökön Észtország ellen lép pályára, vasárnap pedig Finnország ellen fejezi be a sorozatot.

Tisztelettel, sértődés nélkül

Oda az első hely, a magyar labdarúgó-válogatottnak csupán két, tét nélküli mérkőzése van hátra a Nemzetek Ligájában – mondogatjuk a Tallinnban „elszenvedett” döntetlen óta.

Ha hibázunk, végünk

De akárhonnan is fogunk neki a számolgatásnak, mindig oda lyukadunk ki, a magyar válogatottnak már csak akkor van esélye az első helyre a csoportban, ha a folytatásban nem hibázik.

Marco Rossi: Nem érdemeltünk vereséget

A szövetségi kapitány szerint a magyar labdarúgó-válogatott az 1-0-s vereség dacára talán még jobban is játszott Görögország ellen Athénban, mint egy hónapja Budapesten.

Nem éltünk a nagy eséllyel

Minden idők valószínűleg leghangulattalanabb athéni mérkőzésén minden idők egyik leghaloványabb görög csapatával szemben a magyar labdarúgó-válogatottnak nem sikerült a pontszerzés.

Hidegen hagyjuk a görögöket

Az athéni hírek szerint mérsékelt érdeklődés előzi meg a mai Görögország–Magyarország „visszavágót” (20.45, tévé: M4) a labdarúgó Nemzetek Ligájában.

Csak nézőként, de ott a helye

Megyeri Balázs hetek óta kirobbanó formában véd, de ha nem is örül neki, megérti, hogy egyelőre nem tagja Marco Rossi keretének.
108 cikk 1/11 oldal