2018. november 17., szombat, Hortenzia, Gergő napja

Címke: Magyar Állami Operaház

48 cikk 1/5 oldal

Tengerentúli vendégszereplés

Nem 13 és fél ezer egykori emigráns töltötte meg a hatalmas David H. Koch Színház nézőterét estéről estére, hanem rengeteg amerikai is – mondta Ókovács Szilveszter.

A magyar opera legjobbjait díjazták

Kiss B. Atilla, Pászthy Júlia és Rozsos István operaénekest, valamint Kékesi Mária balettművészt is a Magyar Állami Operaház új örökös tagjaivá választották szombaton az Erkel Színházban.

A V4-országokban turnézik a Magyar Állami Operaház

Varsóban, Pozsonyban és Prágában turnézik a Magyar Állami Operaház Janácek Jenufa és Kodály Székely fonó című műveivel hétfőtől szombatig, valamint folytatódik az Operát az Operából! belföldi sorozat is.

Operát az Operából! – Az Opera többhónapos belföldi turnéra indult

Tíz megyeszékhelyen kínál négyestés bérletet a Magyar Állami Operaház: az Operát az Operából! programsorozat előadásain balett- és operagála, szimfonikus est, valamint Puccini egy operájának koncertszerű változata látható – hangzott el az M5 kulturális csatorna Hétvégi Belépő című műsorában szombaton.

Nemzeti dráma szélessávon

A Bánk bán a budapesti dalszínház második olyan produkciója, amely bekerült a nívós komolyzenei projekt operaközvetítései közé.

Az Operaház hajótörése a Szigeten

A nagy primadonnashow című új produkcióval augusztus 10. és 14. között mindennap 18 órától találkozhat a közönség a Magyar Zene Háza Klasszikus, Opera és Jazz Színpadon.
48 cikk 1/5 oldal