2018. november 18., vasárnap, Jenő napja

Címke: Ludwig Múzeum

18 cikk 1/2 oldal

Vekerdy is támogatta Gyurcsányék ördögi tervét

A genderideológia hazai terjesztésének vezetését maga Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc felesége vállalta magára. 2009-ben egy szervezetet is létrehoztak a genderpropaganda népszerűsítésére.

Észt-magyar kortárs kiállítás a Ludwig Múzeumban

Nyolc észt művész alkotásain keresztül mutatja be a függetlenségét száz éve elnyert Észtország kortárs képzőművészeti szcénáját, párhuzamba állítva azt magyar alkotók munkáival a Ludwig Múzeum Nyelvrokonok című, péntektől látható kiállítása.

Sam Havadtoy kiállítása a Ludwig Múzeumban

Sam Havadtoy festőművész New York-i éveit állítja középpontba a Ludwig Múzeum – Kortárs Művészeti Múzeum Huszárlépésben címmel péntektől látható kiállítása.

Csipke, giccs, feminizmus

Elsősorban a New York-i évekre fókuszál Sam Havadtoy néven ismert festő a Ludwig Múzeumban csütörtökön nyíló, 13 termen átívelő tárlata.

Kulisszajárás, koncertek, óriás Lego a Ludwig Múzeumban

Exkluzív tárlatvezetések, koncertek, Kortárs Könyvturkáló, a látogatókkal együtt kirakott óriás Lego és sok egyéb program várja a közönséget a Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeumban szombaton, a múzeumok éjszakáján.

Új horizontok a városban

A 16. Velencei Nemzetközi Építészeti Biennálé magyar pavilonjában épülő installáció a Szabadság híd 2016-os lezárása nyomán keletkezett „új” közösségi térből inspirálódott.

Művészet, illékony jelleggel

A fluxus mozgalmának alkotói tudatosan kaotikus megnyilvánulásaikkal kezdettől múzeumellenesen tevékenykedtek, véleményük szerint a művészetnek a való életben, az utcán a helye.
18 cikk 1/2 oldal