2018. október 22., hétfő, Előd napja

Címke: LMP

663 cikk 1/67 oldal

Kilép Meszerics Tamás az LMP-ből

Kilép az LMP-ből Meszerics Tamás, a párt európai parlamenti képviselője – erősítette meg az Index vasárnapi értesülését az MTI-nek Schmuck Erzsébet, az LMP országgyűlési képviselője.

Demeter Márta kirepítette magát a politikából

Demeter Mártát és az egész LMP-t minősíti, hogy nem kért bocsánatot ezért a szörnyen kínos esetért, vélhetőn ezt nem is fogja megtenni, ahogy azt sem, hogy távozzon a közéletből.

Nem először tévedett súlyosan Demeter Márta

Nem az első súlyos tévedése volt Demeter Mártának, hogy a Magyar Honvédség egyik repülőgépén utazó tiszt gyermekét összetévesztette Orbán Viktor lányával a névazonosság miatt.

Nincs Szél-csend

Hogy tudatos volt-e a témaválasztás az LMP-csatateret megjárt politikus asszony részéről, nem tudjuk – sőt azt sem, megvolt-e már a tanulmányút, vagy csak ezután következik.

Büntetőjogi felelősség is terhelheti Demetert

Mit ismert, az LMP politikusa, ­miután betekintett a honvédség katonai repülőinek repülési irataiba, azt állította, hogy Orbán Viktor lányát Ciprusról az egyik ilyen gép hozta haza.

Repülő kacsa

A visszavonult, lemondott, kirúgott stb. LMP-vezetők után minap a párt társelnöki posztjára pályázó Demeter Márta érezte úgy, hogy valamivel neki is fel kell hívnia magára a figyelmet.
663 cikk 1/67 oldal