2019. január 22., kedd, Vince, Artúr napja

Címke: lista

53 cikk 1/6 oldal

Új nevek is lesznek a Fidesz EP-listáján

A listaállításnál sok szempontot kell ötvözni, de fontos, hogy néhány fajsúlyos fideszes politikus mindenképpen maradjon az Európai Parlamentben – mondta el Kövér László a napokban.

Lista és gyászszünet

Niedermüller úrék igazán kiballaghatnának valamelyik, akár a brüsszeli karácsonyi vásárra, s megismernék az erődrendszert, ahová európéerségük csúcsán, birkákként beterelték Európát.

Fővárosi gigaberuházások

Több mint 1100 milliárd forintra rúgó fejlesztéseket tartalmaz az a lista, amelyet a kormány mutatott be a főpolgármesterrel folytatott tárgyalásokon.

Szijjártó Péter: bosszút állt az ENSZ-főtitkár

Mivel kiléptünk a globális migrációs csomag elfogadási folyamatából, amely Guterres személyes projektje, ezért hazánkat egy olyan listára tették amelyen semmi keresnivalója nincs.

Listáznak!

Hont András már rajtuk tartja szemét.

Négy magyar a fejvadászok listáján

Az ENFAST honlapján jelenleg két magyar és egy magyar származású osztrák, illetve szlovák állampolgárt keresnek az európai hatóságok súlyos bűncselekmények elkövetése miatt.
53 cikk 1/6 oldal

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.