2018. november 16., péntek, Ödön napja

Címke: lista

49 cikk 1/5 oldal

Fővárosi gigaberuházások

Több mint 1100 milliárd forintra rúgó fejlesztéseket tartalmaz az a lista, amelyet a kormány mutatott be a főpolgármesterrel folytatott tárgyalásokon.

Szijjártó Péter: bosszút állt az ENSZ-főtitkár

Mivel kiléptünk a globális migrációs csomag elfogadási folyamatából, amely Guterres személyes projektje, ezért hazánkat egy olyan listára tették amelyen semmi keresnivalója nincs.

Listáznak!

Hont András már rajtuk tartja szemét.

Négy magyar a fejvadászok listáján

Az ENFAST honlapján jelenleg két magyar és egy magyar származású osztrák, illetve szlovák állampolgárt keresnek az európai hatóságok súlyos bűncselekmények elkövetése miatt.

Újabb kultikus helyek kerültek fel az UNESCO világörökségi listájára

A németországi Naumburg gótikus katedrálisát, a dél-spanyolországi Medina Azaharát, a hajdani Córdobai Kalifátus székhelyét, az észak-olaszországi Ivrea város Olivetti-féle iparnegyedét és több más régészeti emléket is felvett vasárnap a világörökségi listára az ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezetének (UNESCO) a bahreini Manámában ülésező illetékes bizottsága.

India vezeti a WHO légszennyezettségi listáját

India vezeti az Egészségügyi Világszervezet (WHO) légszennyezettségi listáját: a világ tíz legrosszabb levegőminőségű városa az ázsiai országban található.
49 cikk 1/5 oldal