2018. november 16., péntek, Ödön napja

Címke: liberális

55 cikk 1/6 oldal

A gondolat rabláncon

Kérdés, mik az ordas eszmék, mi a hazug hír, mi a propaganda. Ki dönt úgy, hogy valami bárány, farkas, vagy a kettő érdekes kombinációja?

Furkósbot a liberálisok kezében

Az elmúlt hónapokban számtalan balliberális politikus, véleménymondó guru támadta Orbán Viktort és kormányát azzal, hogy Soros Györggyel szemben antiszemita kampányt folytat.

A nagy liberális varázstalanítás

A globális liberális elit és annak kiszolgálói azokat az országokat támadják meg és kritizálják, amelyek szívósan védik nemzetállami szuverenitásukat.

A liberálisok elvtelensége

A kommunizmust a többség akarata ellenére vezették be, brutális kísérletként. A „liberális demokrácia” viszont nem kiagyalt jelenség, olyan rendszer, amely több nemzedék tapasztalatára épül.

Sargentini a kapuk előtt

Az Európai Parlament, a LIBE-bizottság egyszerre játszik vádhatóságot és bíróságot, amikor Magyarországot, a magyar kormányt, a magyar embereket vádolja.

Szikrából csiholtunk tüzet

Lapunk cikksorozatát a komplett balliberális média nem érti meg, zsigeri reakciója a kirekesztés, ami kétségtelenül nem igényel különösebb intellektuális erőfeszítést.

Domináns kultúra Magyarországon

Egyedül a többségre épülő, nemzeti és polgári domináns kultúra képes arra, hogy a migráció éveiben és évtizedeiben megtartsa és életben tartsa ezt az országot.

Egy gyilkos szabadnapja

Benjamin Hermann egy átlagos belga család gyermeke, szülei és testvérei a kertvárosban laknak, ő viszont 20 éves kora óta kis szünetekkel állandóan börtönben ült.
55 cikk 1/6 oldal