2018. november 13., kedd, Szilvia napja

Címke: LIBE-bizottság

22 cikk 1/3 oldal

Judith Sargentini egy bábfigura

A döntéshozók a határozataikat nem a tényállásokra alapozzák, hanem az előre, politikai alapon meghozott ítéleteikhez gyűjtenek igazolásokat.

Brüsszel csak erőt gyűjt

Soros György és csapata valamivel kevesebbet hallat magáról, ahol van választás, ott többnyire csúfosan leszerepel a neomarxista látványbaloldal.

A jogállam megcsúfolása

Szép dolog a demokrácia, de sokszor éppen a leghangosabb szószólói értik a legjobban, miként élhetnek vissza annak alapvető szabályaival.

Politikai ítéletet hoztak hazánk ellen

Gál Kinga európai parlamenti képviselő és LIBE-alelnök szerint már az nagy dolog, hogy nem kétharmados többséggel fogadták el a számos ponton módosított dokumentumot.

Sargentini a kapuk előtt

Az Európai Parlament, a LIBE-bizottság egyszerre játszik vádhatóságot és bíróságot, amikor Magyarországot, a magyar kormányt, a magyar embereket vádolja.

Az inkvizíciós hetes cikkely

Nem szabad elsietnünk a bizonyítványosztást, de a neojakobinus dühvel beharangozott Sargentini-jelentés nem teljesítheti be koholóinak várakozásait.

Időutazás Brüsszelben

A fő vádat egyértelműen megfogalmazta az úgynevezett elsőként megszólaló helyettes jelentéstevő: a legnagyobb gond Magyarországgal az, hogy nem biztosítja a migráció során az emberi jogokat.
22 cikk 1/3 oldal