2018. november 13., kedd, Szilvia napja

Címke: labdarúgás

2407 cikk 1/241 oldal

Ahol minden fillér hasznosul

Nem telt el két hét sem azóta, hogy ünnepelt a székelyföldi magyarság: az FK Csíkszereda és a sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK egyszerre jutott be a legjobb nyolc közé a labdarúgó Román Kupában.

Már a katicabogár áll az utolsó helyen

Farkas Ádám aligha nyerne népszerűségi versenyt a Ferencváros hívei körében, a szombathelyi mérkőzés bírója nemigen gyakorolta a következetesség erényét.

Sima City-győzelem a manchesteri derbin

A címvédő Manchester City 3-1-re győzött a vendég Manchester United ellen az angol labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának vasárnapi rangadóján.

A bajnokságban nem megy a Vidinek

A címvédő nem tudta kihasználni az éllovas Ferencváros szombathelyi vereségét, hanem 1-0-s vereséget szenvedett Mezőkövesden.

Fájni tud a lehangoló jelen

Ihász Kálmán, a Vasas legendás egykori válogatott védője szerencsére jól van, jókedvűen mesélt a múltról, a jelenről, a klubról és egyik legnagyobb fájdalmáról is.

A sereghajtó legyőzte az éllovas Ferencvárost

A listavezető Ferencváros nagy meglepetésre 1-0-ra kikapott a sereghajtó Haladás otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójának szombati utolsó mérkőzésén.

A diósgyőri szurkolók elfogadták a felajánlott tulajdonrészt

A Diósgyőr Szurkolók Közössége-Egyesület elfogadta a miskolci önkormányzat kétszázalékos felajánlását a labdarúgóklubot működtető DFC Kft. kisebbségi tulajdonrészéből, egyúttal arról is döntött, hogy a gazdasági társaság többségi tulajdonosának szintén kettő százalékos tulajdonrészére vonatkozó felajánlásról tárgyalásokat kezdeményez.
2407 cikk 1/241 oldal