2019. február 23., szombat, Alfréd napja

Címke: Kuncze Gábor

15 cikk 1/2 oldal

Portik Tamás SZDSZ-es kapcsolatot is keresett

Az Energol Rt. egykori marketingigazgatója egy sor szocia­lista politikussal állhatott kapcsolatban, a cég titkárnője pedig az SZDSZ-es Kuncze Gábor belügyminiszter rokona volt.

Világítótornyok

Egy agonizáló párt bukott elnöke és egy másik, sok éve padlót fogott gyülekezet frontembere egymást túllicitálva a magyar miniszterelnökön derült.

A gyenge vezető mítosza

Gyurcsány után Bajnai és Mesterházy szintén megfeleltek annak a toposznak, miszerint az agresszív Orbán Viktorral szemben egy kedvesnek látszó, kicsit teszetosza figurát kell indítani.

Kuncze meg a két macska

Bajos egy újszülöttnek azt is elmagyarázni, miféle párt­alakulat volt az SZDSZ, amelyet Kuncze elnökölt, s amely tizenkét éven át szerencséltette kormányzó pártként a magyar népet.

Egy „ócska műbalhéról”

Kóka János úgy nyilatkozott, neki „kevés emléke van” a hitelfelvételek részleteiről, Fodor Gábor azt fejtegette, hogy a meglévő pártingatlanok biztosítják a fedezetet.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.