2018. október 17., szerda, Hedvig napja

Címke: kultúrharc

16 cikk 1/2 oldal

Sztálintól Pol Potig és tovább

Macron elnök nemcsak arra fog ügyelni, hogy megfelelő arányban legyenek nők és férfiak, fehérek és nem fehérek a kormányban, de arra is, hogy legyen homoszexuális kormánytag is.

Ma kultúrharc folyik a magyarság ellen

Az Országgyűlés elnöke szerint az ellenünk folytatott kultúrharc változó eszközökkel és módszerekkel végig zajlott a XX. században és tapasztalható napjainkban is.

Kultúrharc: a kezdeti idők

Egy másik tanár végül megmentett minket. Czine Mihály lánya, Czine Erzsébet. Ő, a negyvenkilós nő vitt át végül bennünket a túlsó partra, mint az óriás Kukorica Jancsit az Óperenciás-tengeren.

Kultúrharc vagy nem kultúrharc?

A miniszterelnök szerint kultúrharc nem Magyarországon, hanem Európában van, ami valójában a saját kultúránkért folytatott harc. Orbán Viktor úgy fogalmazott, Magyarországon inkább kultúrbéke van.

A genderelmélet nem tudományág

Szükség van magas szintű bölcsészképzésre, jól képzett értelmiségre és a magaskultúra támogatására a Magyar Időknek nyilatkozó Demeter Tamás filozófus szerint.

Hajrá, Balázs Péter!

Az Orbánt nem gyűlölő színházigazgatók színházai dőljenek rá a színházat látogatókra, de minimum kerüljenek katasztrofális állapotba. Mert no pasarán meg éberség, elvtársak.

Kultúrkampf

Lehet, hogy az elemi iskolában dőlnek el életünk legfontosabb „benső” dolgai, de az biztos, hogy a középiskolában véglegesednek jövőnk fő irányai.
16 cikk 1/2 oldal