2018. november 14., szerda, Aliz napja

Címke: külföld

70 cikk 1/7 oldal

Megégett a Valladolid a madridi Solariumban

Azt mondják, ha új edző érkezik, csipkedik magukat a játékosok. Így van ez a Real Madridnál is, ahol Julen Lopetegui elbocsátása után győzelemmel mutatkozott be Santiago Solari.

Sok pénzt hoznak a kínaiak

A Magyarországon termelt bruttó hazai össztermék (GDP) előállításában a turizmus ágazat egyre nagyobb részt vállal, érdekünk, hogy az ide irányuló turistaforgalmat folyamatosan növeljük.

Magyarországon akar élni a fiatalok kétharmada

Házasságban, és leginkább Magyarországon képzelik el a jövőjüket a magyar fiatalok, akik saját anyagi és társadalmi helyzetükkel is elégedettebbek, mint korábban.

Sokkal többen nyaralnak

Erősen fejlődik a belföldi turizmus: a nyilatkozók csaknem fele ugyanis hazai úti célt választott magának az idei nyaralásához, ez az eredmény majdnem duplája a két évvel korábbi 26 százaléknak.

Külföldre viszi a gyártást a Harley-Davidson

Külföldre telepíti az Egyesült Államokból az Európában értékesített termékek gyártását az amerikai Harley-Davidson (HD) motorkerékpár-gyártó vállalat az amerikai termékekre kivetett európai importvámok megemelése miatt.

Erősödik a belföldi vendégforgalom

A húsvéthatás okozta a külföldi vendégéjszakák számának stagnálását áprilisban, a turizmus minden más mutatója továbbra is emelkedik.
70 cikk 1/7 oldal