2019. február 19., kedd, Zsuzsanna napja

Címke: Ku Klux Klán

10 cikk 1/1 oldal

Emészti Amerika Charlottesville-t

Gyertyás virrasztásokat tartottak a tragédiára emlékezve, másutt pedig – így Donald Trump elnök New York-i otthonánál – demonstráltak.

A Republikánus Párt és Trump nem kér a Ku Klux Klan ünnepléséből

A Republikánus Párt és Donald Trump határozottan elhatárolódott pénteken a fajgyűlölő Ku Klux Klan által meghirdetett észak-karolinai felvonulástól, amellyel Trump elnökválasztási győzelmét akarja megünnepelni a szélsőséges szervezet.

Összecsapások Donald Trump rendezvényein

A fajgyűlölő Ku-Klux-Klan viseletét felvonultató alakot a republikánusok színeiben elnökjelöltségre pályázó médiamogul „undorító fickónak” nevezte.

A Ku-Klux-Klan az amerikai kampányban

Újabb gumicsontot talált magának az amerikai elnökválasztási kampány: összejátszik-e a fajgyűlölő szélsőségesekkel Donald Trump, bazíroz-e a szavazataikra?

A Ku Klux Klan és Mussolini miatt bírálják Trumpot

Több bírálat is érte vasárnap Donald Trump amerikai milliárdost, aki jelenleg a legesélyesebb a republikánus párt elnökjelöltségének megszerzésére; nem utasította vissza a Ku Klux Klan egykori vezetőjének támogatást és Benito Mussolini egykori olasz fasiszta vezetőtől osztott meg egy idézetet az interneten.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.