2018. november 19., hétfő, Erzsébet napja

Címke: Krím félsziget

53 cikk 1/6 oldal

Monstre hadgyakorlattal válaszol a NATO

A NATO gyakorlatára orosz megfigyelőket is beengedtek, miután Moszkva több alkalommal agresszívnak bélyegezte a csapatmozgást.

Iskolai lövöldözés a Krímen

Egy végzős diák rohant végig szerdán az oroszok által megszállt Krím félsziget egyik műszaki szakiskolájában, több társát lelőtte, majd magával is végzett.

Háborúra készítik fel Svédországot

Svédország közel 350 ezer menedékkérőt fogadott be az elmúlt négy évben, s ennek súlyát, a multikulturalizmus kudarcát látva, a társadalom is megérzi.

Elpusztultak az ukrán haditengerészet harci célokra kiképzett delfinjei

Elpusztult mostanra az összes, katonai célokra kiképzett delfin az ukrán haditengerészet egykori szevasztopoli bázisán azután, hogy Oroszország önkényesen elcsatolta a Krím félszigetet Ukrajnától - mondta el az obozrevatyel.ua hírportálnak Borisz Babin, Petro Porosenko ukrán elnök állandó képviselője a Krími Autonóm Köztársaságban.

Hivatalosan is újrajelölték Putyint

Putyin a nagyobb támogatottság elérésének reményében független jelöltként indul, ilyen esetben a jelölést egy legkevesebb 300 fős kezdeményező csoportnak kell megtennie.

Kijev célkeresztjében az orosz nyelv

Ukrajnában akár börtönbüntetést is kiszabhatnak az ismert német technozenekar, a Scooter tagjaira, amiért az Oroszország által önkényesen elcsatolt Krím félszigeten koncerteztek.
53 cikk 1/6 oldal