2019. február 21., csütörtök, Eleonóra napja

Címke: kossuth rádió

60 cikk 1/6 oldal

Elvtársi pánik

Pozsgay Imre Németh Miklós kormányának államminisztere a Kossuth rádióban kijelentette: 1956 őszén nem ellenforradalom, hanem jogos népfelkelés volt Magyarországon.

Első helyen a fiatal családosok támogatása

Orbán Viktor a bevándorláspárti erőknek a májusi európai parlamenti választás előtti utolsó erőfeszítéseként értékelte a Magyarország kapcsán kezdeményezett EP-vitát.

Kocsis Máté: Soros hadrendbe állította embereit

A túlóratörvény elleni tüntetéseken olyan szervezetek is részt vesznek, amelyeknek a tagjai fent vannak Soros György fizetési listáján – mondta a Fidesz frakcióvezetője.

Sok jó ember jó helyen

Szeptemberben bővítette műsorkínálatát a Kossuth rádió. A korábban 180 perc néven futott műsoruk Jó reggelt, Magyarország! címen folytatódik.

Frissítés három területen is

Az MTVA székházában tartottak sajtótájékoztatót Mucsányi Marianna, a Kossuth rádió csatornaigazgatójának vezetésével, amelynek témája az adó tartalmi, technikai és arculati megújulása volt.
60 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.