2019. február 21., csütörtök, Eleonóra napja

Címke: Korszerűsítés

75 cikk 1/8 oldal

Tizenegy hódmezővásárhelyi óvodát korszerűsítettek

Tizenegy hódmezővásárhelyi óvodát korszerűsítettek, a 2016-ban kezdődött beruházást 564 millió forint uniós és hazai költségvetési támogatás tette lehetővé – tájékoztatta az önkormányzat az MTI-t.

Többmilliárdos program a prevencióért

A tárca legújabb programjának célja, hogy egyre jobban visszaszoruljanak a népbetegségek, és az egész nemzet egészségtudatosabbá váljon.

Korszerűsítettek három önkormányzati épületet Tiszafüreden

Több mint kétszázmillió forintból, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében korszerűsítettek három önkormányzati épületet Tiszafüreden – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei város polgármestere az MTI-vel.

Korom Ferenc: a haderő helyzete folyamatosan javul

A Magyar Honvédség parancsnokává történő kinevezése előtti kiemelte: nemzeti érdekeket képviselő haderőt építenek, „csapatban, erős hittel”, amely biztosítja Magyarország függetlenségét.

Korszerűsítik a szegedi klinikák gyógyszerellátását

Mintegy kétmilliárd forintos uniós támogatással korszerűsítik a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) klinikáinak gyógyszerellátását, a beruházásnak köszönhetően lehetővé válik a fekvőbetegek gyógyszereinek automatizált adagolása és csomagolása – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény az MTI-t.

Félmilliárd forintból korszerűsítettek ipari parkot Kaposváron

Átadták a megújult SÁÉV-telepet pénteken Kaposváron, a város mintegy félmilliárd forintot költött az 1970-es évek óta ipari parkként használt terület infrastruktúrájának korszerűsítésére – tájékoztatta a polgármesteri hivatal az MTI-t.
75 cikk 1/8 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.