2018. november 17., szombat, Hortenzia, Gergő napja

Címke: koncert

198 cikk 1/20 oldal

Kipróbálni minden műfajt

Rudán Joe énekes 55. születésnapja alkalmából életműkoncertet ad a pécsi Kodály Központban, november 23-án. Rockzenéről, nemzeti értékekről és a róla készülő könyvről beszélgettünk vele.

Idén is koncerttel várja a közönséget a Rising Stars sorozat

Josep-Ramon Olivé baritonista, a francia Quatuor Arod vonósnégyes, valamint Anais Gaudemard francia hárfaművész mellett az Amatis Trio, Kian Soltani csellóművész és Peter Moore harsonaművész lép fel a budapesti Müpa Fesztivál Színházában november 23. és 25. között a Rising Stars sorozatban, amely az idén is hat koncerttel várja a közönséget.

Whitesnake-koncert 2019-ben a Barba Negra Trackben

Jövőre újra eljön Budapestre a Whitesnake. Az idén negyvenéves hard rock legenda David Coverdale vezetésével 2019. június 25-én a Barba Negra Trackben fog koncertet adni.

Klebelsberg Kuno Hetet rendeznek a Kultúrkúriában

Kiállítások, koncertek, kerekasztal-beszélgetés, díjátadó és gálaműsor várja az érdeklődőket a Klebelsberg Kuno Héten november 12. és 18. között a Klebelsberg Kultúrkúriában.

Blueszal ünnepel a hetvenéves Bill kapitány

Egy nappal születésének hetvenedik évfordulója után tartja meg életműkoncertjét a magyar blues koronázatlan királya a Papp László Budapest Sportarénában.

Az Évad Koncertjén 480 előadó a színpadon

A 75 éves Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara újabb nagyszabású koncerttel ünnepli alapításának évfordulóját a Müpában, ahol közel 500 előadó lép majd színpadra.

Több lesz a zöldfelület

A pályázóknak a támogatásból megszületett történeti-kulturális-turisztikai létesítmények üzembe helyezésétől számított legalább öt évig vállalniuk kell, hogy fenntartják az attrakciót.
198 cikk 1/20 oldal