2019. február 21., csütörtök, Eleonóra napja

Címke: kolumbia

156 cikk 1/16 oldal

A kolumbiai elnök kemény intézkedéseket jelentett be a gerillák ellen

Kemény intézkedéseket jelentett be a Nemzeti Felszabadítási Hadsereggel (ELN) szemben pénteken Iván Duque kolumbiai elnök a bogotái Santander rendőrakadémia ellen elkövetett 21 életet követelő merénylet végrehajtásával vádolva a baloldali gerillaszervezetet.

Több mint egy szokásos kolumbiai drogballada

Amióta Hollywood belekóstolt a drogbárokról, drogkereskedőkről és úgy általában a drogokról szóló filmekbe, úgyszólván nehezen jön le róla.

Agyonlőtték a legkeresettebb egykori FARC-gerillát Kolumbiában

Agyonlőtték a Guacho ragadványnéven is ismert Walther Arizalát helyi idő szerint pénteken a kolumbiai-ecuadori határon. A két ország által körözött Arizalát, a Kolumbiai Fegyveres Forradalmi Erők (FARC) egykori gerilláját emberrablással és gyilkossággal vádolták.

Gerillák voltak, túravezetők lettek

Dzsungelbéli kirándulásokat és rafting túrákat vezetnek a kolumbiai exgerillák, akik alig két éve tették le a fegyvert. A kormány komoly pénzeket szán a harcosok intergálására.
156 cikk 1/16 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.