2019. március 24., vasárnap, Gábor, Karina napja

Címke: klímavédelem

45 cikk 1/5 oldal

Nyitás keletre, hűség a Nyugathoz

A kisebb tagállamok energiapolitikai érdekei az uniós bürokrácia dzsungelében nehezen érvényesíthetők, viszont a nagyok által korlátozhatók.

Ellenzékmentes klímavédelem

A Paks II projekt ellen évek óta ágáló ellenzéki politikusok és „szakmai” holdudvaruk a két új paksi blokk szükségtelenségét sulykolják, miközben magukat a klímavédelem felkent harcosainak állítják be.

Október 24-ig lehet jelentkezni a Climathon klímavédelmi versenyre

Október 24-ig lehet jelentkezni a Climathon elnevezésű nemzetközi klímavédelmi versenyre, amelyet Budapesten október 25-én, Debrecenben pedig október 26-án rendeznek meg – közölte a verseny szervezője, az Európai Innovációs és Technológiai Intézet klímainnovációval foglalkozó részlege, az EIT Climate KIC csütörtökön az MTI-vel.

Trump felrúgta a G7-megállapodást

Donald Trump a döntéséért Justin Trudeau-t, a kanadai kormányfőt okolta, amiért „hamis állításokat” közölt a sajtótájékoztatón, és kijelentései „tisztességtelenek és gyengék voltak”.

Nagyvárosi szerepvállalás a klímavédelemben

A klímavédelemben, az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentésé­ben a döntő szerep a városokra, különösen a nagyvárosokra hárul, mivel a káros kibocsátás 70 százalékáért ezek felelnek.
45 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.