2019. február 18., hétfő, Bernadett napja

Címke: kitoloncolás

109 cikk 1/11 oldal

Dömötör Csaba: Ahmed H. ügye egy szimbólum

A magyar hatóságok ki fogják toloncolni a terrorcselekményért elítélt férfit, ehhez azonban szükség van arra, hogy valaki be is fogadja – mondta az államtitkár.

Még nem hagyja el hazánkat Ahmed H.

Szabadlábra kerül szombaton Ahmed H. A terrorcselekmény miatt elítélt szír férfi a tiszalöki börtönből szabadul, ám azt, hogy végül mikor és melyik országba toloncolják ki, még nem tudni.

Anomáliák a német kitoloncolásban

Meghiúsult Németország kísérlete, hogy egy több mint 20 bűncselekményt elkövető afgán állampolgárt menedékkérelmének elutasítása után visszaszállítsanak a férfi származási országába.

Kiutasítják az elítélt Ahmed H.-t hazánkból

Feltételesen szabadlábra kerül a szír Ahmed H. A jogerős ítélete szerint, s a 2015 szeptemberi röszkei tömegzavargás résztvevőjeként terrorcselekmény miatt elítélt férfit kitoloncolják az országból.

Beindult az olasz migrációs szigor

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Milánóban biztosította egyetértéséről a római kormány hatékony bevándorlás-politikáját.
109 cikk 1/11 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.