2018. november 20., kedd, Jolán napja

Címke: kisteherautó

13 cikk 1/2 oldal

A torontói gázolás margójára

Bérelt kisteherautóval gázolt át az utcán sétáló embereken Toronto belvárosában egy 25 éves férfi, Alek Minassian, tíz halottat és tizennégy sebesültet hagyva maga után.

Egy furgon hajtott autókba Stockholmban

Több kocsinak nekihajtott egy kisteherautó sofőrje Stockholmban. Az esetnek egy könnyebb sérültje van, egy taxisofőr. A rendőrség nagy erőkkel keresi az elkövetőt.

Tizenkét év fegyház az embercsempésznek

Tizenkét év fegyházbüntetésre ítélték első fokon azt a román férfit, aki tavaly nyáron 106 migránst zsúfolt be egy teherautó szellőzés nélküli rakterébe.

Ukrán embercsempészeket fogtak el a rendőrök Szombathely közelében

Öt ukrán embercsempészt fogott el a rendőrség csütörtökre virradóra az M86-os autóút Szombathely és Vát közötti szakaszán. A férfiak huszonhét illegális migránst próbáltak meg Ausztriába átcsempészni – közölte honlapján csütörtökön a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

Meghalt az M3-as autópályán történt baleset sérültje

A kórházban meghalt az a nő, aki az M3-as autópálya Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szakaszán szombaton történt balesetben sérült meg, a sztrádán a helyszínelés befejeződött, a forgalom zavartalan – közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.
13 cikk 1/2 oldal