2018. november 15., csütörtök, Albert, Lipót napja

Címke: kiadatás

51 cikk 1/6 oldal

Ma hozzák hazánkba az erőszakoló afgánt

Kiadják az osztrák hatóságok Magyarországnak azt az afgán férfit, aki a gyanú szerint szeptemberben megerőszakolt egy nőt egy budapesti étteremben.

Holland csalót adtak ki a spanyolok Magyarországnak

Holland csalót adtak ki a spanyol hatóságok Magyarországnak. A férfi egy végelszámolás alatt álló cég video- és stúdiótechnikai eszközeit elsikkasztotta és külföldre szállíttatta – írta a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) pénteken a rendőrség honlapján.

Újabb feszültség támadt a Mol–INA-ügyben

A Hernádi Zsolt kiadatására vonatkozó uniós bírósági döntés tiszteletben tartására szólította fel Magyarországot tegnap a horvát igazságügy miniszter.

Véget ért a katalán kiadatási dráma

A Katalónia elszakadásáról szóló népszavazás megtartásával vádolt politikusok most átléphetik a határokat, persze csak Spanyolországon kívül.

Németország kiadhatja Spanyolországnak a volt katalán elnököt

Németország kiadja Spanyolországnak Carles Puigdemont volt katalán elnököt – közölte csütörtökön a schleswig-holsteini ügyészség, miután a tartományi felsőbíróság jóváhagyta a politikus átadását a spanyol hatóságoknak.

Kiadhatják Kim Dotcomot az Egyesült Államoknak

Kiadhatja Új-Zéland Kim Dotcomot, a 2012-ben bezáratott Megaupload videomegosztó és fájlcserélő oldal alapítóját – határozott a szigetország fellebbviteli bírósága csütörtökön.
51 cikk 1/6 oldal