2019. február 21., csütörtök, Eleonóra napja

Címke: kezelés

37 cikk 1/4 oldal

Már itthon is elérhető a májdaganat-kezelés

A radioembolizációs daganatterápia a hagyományos onkológiai kezelésre nem reagáló, sebészeti úton el nem távolítható primer és áttétes májdaganatokban szenvedőknek adhat új reményt.

Sokan aggódnak Noémi életéért

Csaknem 7,5 millió forint összegyűlt már a kétegyházi Dicsa Noé­mi gyógyszeres kezelésére, a hatéves kislány gerincvelői izomsorvadással küzd.

Nem elég a tüneti kezelés

El kell dönteni, hogy fontosabb-e, hogy mindenütt legyen szakrendelő, ne adj’ isten, kórház, vagy az, hogy orvos és nővér is legyen benne.

Spanyolország több európai forrásra számíthat a migráció kezeléséhez

Spanyolország több európai forrásra számíthat a migráció kezeléséhez – jelentette be a spanyol parlamentben Pedro Sánchez miniszterelnök szerdán Madridban, hivatkozva a német kancellárral és a francia elnökkel az elmúlt napokban folytatott megbeszéléseire.

A kacsacsőrű emlős egy hormonja segítheti a cukorbetegség kezelését

Az Ausztráliában honos kacsacsőrű emlős egy hormonja segítheti a 2-es típusú cukorbetegség kezelését – állítja egy német professzor, aki azért helyezte át székhelyét évekkel ezelőtt az ausztráliai Adelaide-i Egyetemre, hogy alaposabban tanulmányozhassa a részleges vízi életmódot folytató, különös megjelenésű tojásrakó emlőst.
37 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.