2018. december 10., hétfő, Judit napja

Címke: kétharmad

31 cikk 1/4 oldal

Budapest Tarlós Istvánt választaná

A Nézőpont Intézet felméréséből kiderül, hogy az ellenzéki szavazók egy része is Tarlós Istvánt támogatná, akinek népszerűsége a kormánypártokét is megelőzi a fővárosban.

Elvándorlás

Ahogy mondani szokás, inkább más hibájából tanuljunk, mint a sajátunkból. Vannak, akik azonban nemhogy a máséból, még a saját hibájukból sem okulnak.

Strukturális válságban az ellenzék

Pető Péter szerint az ellenzéki pártok hitelessége a Fidesz harmadik kétharmados győzelmével be lett árazva, egyetlen ötletük sincs amióta Orbán Viktor hatalomra került.

Csaknem kétharmadot szerzett Erdogan a németországi törökök körében

Csaknem kétharmados többségben Recep Tayyip Erdogant támogatták a törökországi elnökválasztáson részt vett németországi törökök a német sajtóban kedden ismertetett adatok szerint. Az újraválasztott államfő magas támogatottsága révén új lendületet vett a németországi török közösség társadalmi integrációja körüli vita. Recep Tayyip Erdogannak Angela Merkel német kancellár is gratulált, táviratában a jogállamiság fontosságát hangsúlyozta.

Kulturális gyarmat vagyunk

A kommunista hatalomátvétel a magyar történelem ezeréves folytonosságát brutálisabban szakította meg, mint a török uralom.

Komálja a csürhét

Jámbor András pár hónapja bejelentette: amennyiben Orbán Viktorék kétharmaddal nyernek, kiszáll a sajtóból. Az is kacsa volt.
31 cikk 1/4 oldal