2018. november 20., kedd, Jolán napja

Címke: keménymag

29 cikk 1/3 oldal

Nem megyek többet az ATV-be

Az elmúlt hetek történései egy hangyányit összezavartak. Bonyolult a világ, és iszonyatosan kell összpontosítanunk nekünk agymosott, funkcionális analfabétáknak, hogy kiigazodjunk rajta.

Keménymag: Gyurcsány egy transzhajléktalan

Hajléktalannak képzelte magát egy éjszakára Gyurcsány Ferenc. A milliárdos pártvezető becsületbeli kérdésnek, gesztusnak, ölelésnek nevezte tiltakozását a közterületen élést tiltó jogszabály ellen. Az ECHO TV Keménymag című műsorában Megadja Gábor úgy fogalmazott, hogy Gyurcsány egy transzhajléktalan, aki hajléktalannak képzeli magát, de valójában nem az. A közéleti B-közép csapatát ezúttal Vésey Kovács László, a PestiSrácok újságírója, Ambrózy Áron, a PestiSrácok.hu újságírója, Apáti Bence, a Magyar Idők főmunkatársa és Megadja Gábor, a 888.hu publicistája erősítette. Műsorvezető: Velkovics Vilmos.

Soros György meg akarta buktatni Donald Trump főbíróját

Amit Brett Kavanaugh-val csináltak, az minden eddigi karaktergyilkossági és hiszterizálási kísérletet messze felülmúlt – hangzott el az ECHO TV Keménymag című műsorában. Jeszenszky Zsolt a műsorban kifejtette: a Kavanaugh elleni tüntetéseket Soros György finanszírozta.

Keménymag: Vona Gábor rákapott a nyilvánosság nevezetű drogra

Nincs mindig mindenben egyetértés a Keménymag csapatában. Vona Gábor „influencer” egyik legújabb videója kapcsán Jeszenszky Zsolt és Ambrózy Áron között vita alakult ki, hogy vajon Vona csak rákapott a nyilvánosság nevezetű drogra vagy bejelentkezett, hogy az ellenzék vezére legyen. Az ECHO TV Keménymag című műsorának vendégei: Megadja Gábor, a 888.hu publicistája, Ambrózy Áron, a PestiSrácok újságírója, Apáti Bence, a Magyar Idők főmunkatársa és Jeszenszky Zsolt politikai hobbista.

Keménymag: Mítoszt csináltak a liberálisok Heller Ágnesből

Heller Ágnesből mítoszt csináltak, mert öreg, bigott kommunistának titulálta a kormányszóvivő. A liberálisok elővették a tekintélyérvet, de attól, hogy valaki tanult és sok katedrán tanított, attól még elég sok baromságot tud mondani – hangzott el az ECHO TV Keménymag című műsorában. Mint ismert, a filozófus egy múlt heti interjúban zsarnoknak nevezte Orbán Viktort. Velkovics Vilmos vendégei nem hagyták szó nélkül a történteket.

Keménymag: A gender-téma túl van tolva

A Keménymagban is felmerült a kérdés, szükség van-e genderszakra. A műsor propagandistái, Apáti Bence, Ambrózy Áron, Jeszenszky Zsolt és Megadja Gábor többek közt erre keresték a választ.
29 cikk 1/3 oldal