2019. február 17., vasárnap, Donát napja

Címke: kelet-európa

57 cikk 1/6 oldal

Moody's: stabil hitelképességgel kezdi 2019-et Közép- és Kelet-Európa

Stabil hitelképességi helyzetben kezdik a 2019-es évet Közép- és Kelet-Európa EU-gazdaságai, de számolniuk kell azzal is, hogy a külső környezet az idén kedvezőtlenebb lesz a tavalyinál – áll a Moody's Investors Service csütörtökön Londonban ismertetett átfogó térségi helyzetértékelésében.

Az SZTE Kelet-Európa legzöldebb egyeteme

Az egyetem a fenntarthatósági szempontok szerint az Universitas Indonesia által készített GreenMetric felmérés alapján a 34. helyen végzett Európában.

Most Romániáról tárgyalnak az EP-ben

Timmermans a korrupcióellenes harc eddigi eredményeit veszélyeztető visszalépésnek nevezte a bukaresti kormánytöbbség által idén elfogadott új igazságügyi törvényeket.

Elhúzhat a versenyben Kelet-Európa

A nyugatinál sokkal nagyobb ütemben nőhet gazdaságilag a kelet-európai térség, ennek megfelelően idén is jó éves eredményekre van kilátás.

Keleti üzenet a Nyugatnak

Közép- és Kelet-Európa önálló manőverezési képességét, illetve a nemzetállamok szuverenitása melletti kiállást is demonstrálni hivatott a Varsóban tegnap kezdődött eseménysorozat.
57 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.