2018. november 15., csütörtök, Albert, Lipót napja

Címke: katonák

178 cikk 1/18 oldal

Emlékezzünk az elesett katonákra!

Amíg lesz magyar államiság, amíg lesz magyar állam, mindig fejet hajtanak azok előtt, akik megvédik a hazát – fogalmazott Kósa Lajos.

Hazatértek a Szerbiában és Macedóniában szolgálatot teljesítő rendőrök

Hazatértek a Szerbiában és Macedóniában szolgálatot teljesítő rendőrök, akik egy hónapig segítették a határok védelmét – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata a honlapján. Piros Attila, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője pénteken Szegeden fogadta a hazatérő rendőri kontingensek tagjait – írták.

Szóvivő: addig maradnak amerikai katonák Irakban, amíg kell

Addig maradnak amerikai katonák Irakban, amíg szükség van rájuk azoknak a területeknek a stabilizálásánál, amelyeket az Iszlám Állam nevű terrorszervezet ellenőrzése alól szabadítottak fel – jelentette ki vasárnap Sean Ryan, a terrorszervezet ellen harcoló nemzetközi szövetség szóvivője abu-dzabi sajtótájékoztatóján.

Kiengedték a börtönből az izraeli katonákat megpofozó palesztin lányt

Az izraeli hatóságok vasárnap kiengedték a börtönből azt a 17 éves palesztin lányt, Ahed Tamímit, aki amiatt töltött csaknem nyolc hónapot börtönben, mert egy ciszjordániai településen többször is megütött, megrúgott és megpofozott két izraeli katonát.

Rendőrök veszik át a déli határon a katonák helyét

A Belügyminisztérium és a rendőrség felkészült a Stop, Soros! törvénycsomag végrehajtására és a határvédelmi feladatokra – közölte Kontrát Károly, a szaktárca államtitkára.
178 cikk 1/18 oldal