2019. február 18., hétfő, Bernadett napja

Címke: Kárpát-medence

206 cikk 1/21 oldal

Együtt ünnepelhetnek a Kárpát-medence diákjai

Meghirdette idén is a középiskolásoknak szóló pályázatát a Rákóczi Szövetség, amely lehetőséget biztosít a diákoknak arra, hogy bekapcsolódhassanak a határon túli március 15-i ünnepségekbe

Egységben az erő a Kárpát-medencében is

Divide et impera, oszd meg és uralkodj – mondták a régi rómaiak. Mai szomszédainknak könnyű dolguk van: saját magunk megosztásával elősegítjük magabiztos uralkodásukat.

A kicsinek képzelt ország

A kisebbek és közepesek közül a rakoncátlanabbak, mert önállóbb politikát folytatók, időnként kihúzhatják a gyufát, és megkaphatják: számít a méret, hallgass a neved!

Brüsszelnek is üzent Orbán Balázs Madéfalván

Egyetlen birodalom sem tekintheti másodrangú állampolgároknak a magyarokat, a magyarság a Kárpát-medencében mindenütt számíthat a magyar kormány támogatására – hangoztatta Orbán Balázs.

Mi kell a bátorsághoz?

Szülőktől régebb óta hallani, manapság már a pedagógusok is rákérdeznek: mi értelme erőltetni a hagyományok tiszteletét, a nemzeti nevelést, amikor tömegkultúrában élünk?

Megkezdődött az Országházi Gyermekkarácsony

Az Országház nemcsak a tízmilliónyi Magyarországon élő embernek a politikai otthona, hanem minden olyan magyar és nem magyar embernek, akiknek ősei hozzájárultak az ország építéséhez.
206 cikk 1/21 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.