2019. február 19., kedd, Zsuzsanna napja

Címke: Karitatív tanács

7 cikk 1/1 oldal

Országos adománygyűjtést indít a Katolikus Karitász

A határon túli magyar családokra és a Közel-Kelet üldözött keresztényeire egyaránt gondot fordít a Katolikus Karitász, amelynek orvoscsoportja rendszeresen járja Kárpátalja falvait.

Készleteit tölti fel az állami támogatásból a Katolikus Karitász

A készletek feltöltésére, kiegészítésére fordítja a kormánytól kapott 50 millió forintos támogatást a Katolikus Karitász – mondta Écsy Gábor, a Katolikus Karitász magyarországi szervezetének igazgatója vasárnap az M1 aktuális csatornán.

Kárpátalján tartotta első kihelyezett ülését a Karitatív Tanács

Üzenet értéke van annak, hogy Kárpátalján tartotta első kihelyezett ülését a Karitatív Tanács (KT), jelezve ezzel a kárpátaljai magyarságnak és az ukrán embereknek, hogy a magyar emberek, Magyarország nem feledkezett meg róluk, és továbbra is számíthatnak a támogatásra – jelentette ki csütörtökön Beregszászon Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (EMMI) egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.