2018. november 17., szombat, Hortenzia, Gergő napja

Címke: Karácsony Gergely

252 cikk 1/26 oldal

Mesterházy megelégelte Karácsonyék zsarolását

Mesterházy némi malíciával így összegzett: ilyen őszinte és erős együttműködő partnerrel a hátunk mögött a Fidesz halálra van ítélve az uniós és az önkormányzati választásokon is.

Halogatják a szocialisták az előválasztást

Kitart a főpolgármesterjelölt-előválasztás mellett az MSZP, ám a lebonyolítás részletei homályosak. Csak annyi biztos, hogy idén biztosan nem rendezik meg az eljárást.

Puzsér mégis részt venne az előválasztáson

Korábban ugyan hevesen támadta, mégis elindulna Puzsér Róbert az MSZP által sürgetett előválasztáson, ahol eldőlhet, ki lesz Tarlós István kihívója a jövő októberi főpolgármester-választáson.

A baloldal még az előválasztást is elveszítené

Puzsér Róbert biztosan nem gondolta komolyan az indulást a főpolgármesteri székért, az egész egy médiahacknek indult, csakhogy annyira belebonyolódott, hogy végül jelölt maradt.

Csak Tarlós

A kompromisszum művészetét nem ismeri se az ellenzék, se Puzsér Róbert, akiről kiderült, hogy nem egy újabb médiahack, hogy elindulna a főpolgármester-választáson.

Karácsonyi üzenet

Már ahogy a mikrofonhoz közelített, látni lehetett, hogy ő most nagyon, de nagyon meg fogja majd mondani a magáét. Mert most van annak itt az ideje…

Ismét Karácsonyra alapozna az MSZP

Értesüléseink szerint az MSZP elnöksége abban a forgatókönyvben gondolkodik, hogy Karácsony Gergelyt két szocialista politikus kövesse a listán, utána jöhetnek újra a Párbeszéd jelöltjei.

Eltűnhetnének

Az ellenzéki összeborulásoktól és szakításoktól ezúttal sem menekülhet senki.

Karácsony Gergely hadovál és pávatáncát járja

Megszokott formáját hozza Karácsony Gergely, aki rövid időn belül mindent – és annak ellenkezőjét is – összehordott terveiről, közben manipulációval vádolva azokat, akik szavait idézték.
252 cikk 1/26 oldal