2018. november 19., hétfő, Erzsébet napja

Címke: káosz

55 cikk 1/6 oldal

Súlyos zavarokat okozott az első havazás New Yorkban

Fennakadásokat okozott New York közlekedésében a csütörtökön érkezett első havazás, amely miatt több nemzetközi repülőjáratot is töröltek vagy késve indítottak a John F. Kennedy nemzetközi repülőtérről.

Keverő

Elemző: ismét káosz uralkodik ellenzéki oldalon

Deák Dániel úgy látja, a Jobbik van a „legnagyobb bajban”, a párt több százezer szavazót veszített az elmúlt időszakban, és vezetési válságban  van. 

Ideológiai káosz a Jobbikban

Baloldali hívószavakkal hirdette meg a Jobbik új struktúráját Snei­der Tamás, miközben Mirkóczki Ádám nemzeti néppárti irányt ígért szeptembertől.

Fodor Csaba: teljes a válság az ellenzéki oldalon

A Nézőpont Intézet elemzője nincs meglepve, hiszen lehetett sejteni, hogy az együttműködések csupán az egyéni túlélési stratégiák biztosítása érdekében jöttek létre.

Hülye járások ellenzéke

A siker titka az önkritika, annak feltárása, hogy miben hibáztak, mit kellene újragondolni, a személyi változtatásoktól a szervezeti felépítésen át a tartalmi kérdésekig.

A Soros-birodalom káoszt akar Magyarországon

Addig tart a szombaton kezdődő tüntetéssorozat, amíg a kormány nem enged a követeléseinknek – ezzel fenyegetett a Kossuth téri megmozdulás egyik szervezője.

Belviszály és káosz a Jobbikban

Talán Magyarországot is elhagyja a Jobbik elnöke, aki vasárnap éjjel lemondott a vezetői posztjáról, hétfőn pedig bejelentette, hogy mandátumát is visszaadja.

A káosz szakértői

Az úgynevezett demokratikus ellenzék már nem csupán válságot és káoszt akar teremteni hazánkban, hanem annak kezelésmódját is eltervezte.
55 cikk 1/6 oldal