2018. november 13., kedd, Szilvia napja

Címke: kálmán olga

87 cikk 1/9 oldal

Kálmán Olga hazugságspirálban

Nézem a YouTube-ra és a Facebookra „száműzött” Kálmán Olga legutóbbi produkcióját, amelyet D. Tóth Krisztának adott elő, és nem értem.

Az ellenzék és a sajtója

Amikor eljött számunkra az igazság pillanata, és a Hír TV-ben ismét Földi-Kovács Andrea köszöntötte a nézőket, az jutott eszembe, hogy az élet nem hagy kiegyenlítetlen számlát, nem bizony.

Az elégtétel napja

Hiszti és tüntetés helyett az ellenzék örüljön, hogy az öntelt, hazug, túlfizetett és narcisztikus vezénylő tábornoknőjük elhagyta végre a parancsnoki állást.

Hont András és az erőszak

Hont Kálmán Olgánál legutóbb olyan figyelemre méltó ideg-összeroppanást adott elő, hogy még a sokat tapasztalt műsorvezető asszonynak is elállt a szava.

Visszafoglalta a jobboldal az elbitorolt Hír TV-t

Három és fél év után szerdán visszatért a Hír TV korábbi vezetése, és személycserékkel megkezdődött az eddig markánsan ellenzéki irányultságú csatorna újrahangolása.

A Hír TV visszavétele

Megtartotta a Hír TV új vezetése az állománygyűlést, melyen elmondták, hogy milyen változások várhatóak a csatornánál. A bejelentésen ott volt Kálmán Olga is, akit eltávolítottak a csatornától. Többek között Tarr Péter vezérigazgató-helyettestől és Nagy Zoltán hírigazgatótól is megválnak.

Sargentini asszony hazugsággyára

A zilált lélekkel és frizurával hőbörgő képviselőasszony ugyanazokat a hazugságokat ismételgeti, amiket Kálmán Olga stúdiójában hallhatunk hétről-hétre.
87 cikk 1/9 oldal