2018. október 23., kedd, Gyöngyi napja

Címke: kajak-kenu

169 cikk 1/17 oldal

Sok érem, némi hiányérzet

Kajak-kenu-válogatottunk megbízható éremszállító a világversenyeken, és ez nem volt másként a portugáliai Montemor-o-Velhóban rendezett vb-n sem.

Kajak-kenu vb: magyar érem a paradöntőkben

A parakajakos Suba Róbert révén megszületett az első magyar érem a portugáliai Montemor-o-Velhóban zajló kajak-kenu világbajnokságon.

Beugróként bizonyítanának

Végeredményben ­megnyugtatóan megoldódott a kajak-kenut, azon belül elsősorban természetesen a férfi kajakosokat e nyáron megosztó újabb doppingügy.

Szellem a palackból

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség rövid közleményben tudatta, hogy Hüttner Csaba szövetségi kapitány megváltoztatta a világbajnokságra készülő válogatott összeállítását.

Kajak-kenus diplomácia

Magyar segítséget kap a világ legnagyobb városa. Igaz, esetünkben nem nagy ipari beruházásról, hanem sportról, azon belül kajak-kenuról van szó.

Alternatíva a túlhajszoltságra

Négy év, stílszerűen egy olimpiai ciklus. Ábrahám Attila éppen ennyi ideje nem kér és nem kap testhezálló feladatot a magyar sportban.

Kozák és Balla mindent vitt a kajak-kenu válogatón

A kajakos Kozák Danuta és a kenus Balla Virág a korábbi napok egyesbeli sikerei után vasárnap párosban is nyert Szolnokon, a kajak-kenusok második világbajnoki válogatóján, melynek zárónapján 13 döntőt rendeztek, illetve rendeznek.

Elbukta Riót, célba veszi Tokiót

A mától vasárnapig tartó, második kajak-kenu világbajnoki válogatóra több új egység alakult, olykor kényszerből, könnyek közepette.

Szinte kettes szorzóval

Több, erősen vitatható nemzetközi intézkedés után végre a sportág érdekeit szolgáló változtatásokat vezetnek be a kajak-kenus olimpiai programban.
169 cikk 1/17 oldal