2018. november 15., csütörtök, Albert, Lipót napja

Címke: József Attila Színház

22 cikk 1/3 oldal

Szembesülés, avagy a barátság feszült pokla

Márai Sándor A gyertyák csonkig égnek című, indulatoktól feszülő, szuggesztív erejű regényének színpadra írt változatát adja elő őszi stúdiódarabként a József Attila Színház.

Évadnyitó utcabált szervez a József Attila Színház szombaton

Évadnyitó utcabált szervez a József Attila Színház szeptember 15-én, szombaton. A gyerekeket aszfaltrajzversennyel, kézműves sátorral, meseelőadásokkal, játékokkal, a felnőtteket koncertekkel, versenyekkel és beszélgetésekkel várják – hangzott el az M1 aktuális csatorna szerdai műsorában.

Rácsok mögül a színpadra

Képzeljük magunk elé azt a szürreális képet, hogy a fővárosi József Attila színházban Nemcsák Károly tart beszédet, majd az igazgató kíséretében bevonulunk a terembe.

Csúcsra járatott élő varázslat

Itthon soha nem látott ősbemutatóval indít szeptember 29-én a József Attila Színház őszi évada: Dennis Martin A pápanő című musicalje szokatlan területről hozza el a műfajt.

Megújult a József Attila Színház

Megújult a József Attila Színház; a hat éve tartó munkálatok során több mint 700 millió forintot költöttek a teátrum korszerűsítésére, melynek eredményeként az erősen leromlott állapotú épület belső terei mellett a homlokzatát is felújították – hangzott el a teátrumban csütörtökön Budapesten.
22 cikk 1/3 oldal