2018. november 17., szombat, Hortenzia, Gergő napja

Címke: jobboldal

72 cikk 1/8 oldal

Jobboldali fordulat Brazíliában

A korrupciós ügyek nagymértékben hozzájárultak a baloldal népszerűségvesztéséhez, amit csak fokozott az ország katasztrofális és folyamatosan romló bűnözési helyzete.

Csatatérré vált Chemnitz

Chemnitz lehet az integrációs törekvések újabb elrettentő példája. A kelet-németországi városban napok óta összecsapások zajlanak a migránsbarát baloldaliak, illetve a radikális jobboldal között.

A Botka-birodalom megdöntése Szegeden

A jobboldal karácsonyig tervezi egy mindenre kiterjedő Szeged 2030 program megalkotását, amit januártól kommunikálni fog az országos médián keresztül.

Érték- és véleménypluralizmus jellemzi a jobboldalt

Fontos, hogy a polgári oldal a saját körein belül is vitatkozzon, ebből is látszik, hogy érték- és véleménypluralizmus jellemzi a jobboldalt – jelentette ki L. Simon László az ECHO TV Napi aktuális című műsorában az elmúlt hónapok kultúrpolitikai vitáival kapcsolatban. A Kulturális bizottság alelnöke szerint már most több olyan kérdés felmerült, amivel foglalkozni kell.

Saját mércét kell teremteni

Harmadik kétharmados felhatalmazásával Orbán Viktor teljesítménye csak Tisza Kálmán és Bethlen István miniszterelnökségéhez mérhető politikai eredmény.
72 cikk 1/8 oldal