2018. december 17., hétfő, Lázár, Olimpia napja

Címke: jobbik

2075 cikk 1/208 oldal

Szívbaj

Most speciel a „különféle jogvédő szervezetek sáskahadával” szövetségben lép harctérre a Sneider-ármádia. „Jobbikos szívük” most őértük dobban.

A többség nemet mond az erőszakra

Elutasítják az emberek az ellenzéki képviselők szerdai botrányos parlamenti viselkedését – erre mutatott rá a Nézőpont Intézet és a Századvég legfrissebb felmérése.

Nyomozás indult a Jobbik gyanús pénzei miatt

Nyomozást rendelt el a Nemzeti Adó- és Vámhivatal bűnügyi igazgatósága a Jobbik korrupciógyanús pénzügyei miatt két személy feljelentése alapján, amelyet ismeretlen elkövetők ellen tettek.

Késik Sneider bejegyzése

A törvényszék a hatályos eljárásjogi szabályozásra hivatkozva azt is közölte, ha a kézbesítés azért volt sikertelen, mert a címzett az iratot nem vette át.

Máig Vona Gábor a Jobbik elnöke

Csak nem sikerült több mint fél év alatt hivatalossá tenni Sneider Tamás Jobbik-elnöki tisztségét, a Fővárosi Törvényszék online felületén még mindig Vona Gábor tölti be a vezetői posztot.

Vona Gábor keresztfia is kilép a Jobbikból

Ezúttal Szotyori-Lázár Zoltán, a Jobbik szolnoki szervezetének elnöke közölte Facebook-oldalán, hogy 2019. január elsejével lemond minden tisztségéről.

Puzsér Róbertet támogatja az LMP

Egy roma jogvédő aktivista cigányozással vádolta meg Puzsér Róbertet, ám a kritikus lapunk kérdésére ezt visszautasította, és abszurdumnak nevezte Setét Jenő kijelentéseit.
2075 cikk 1/208 oldal