2018. október 22., hétfő, Előd napja

Címke: jobbik

1974 cikk 1/198 oldal

Dönthetnek a Jobbik elleni feljelentésről

A Fővárosi Főügyészséghez került Szabó Balázsnak, a szekszárdi Jobbik volt tagjának a párton belüli gyanús pénzmozgások miatt tett feljelentése – tudta meg a Magyar Idők.

Hippodrom

A Hyppolit, a lakáj című magyar filmvígjáték a tömegeknek szólt. Azt azért viszont kevesen gondolták volna akkor még, hogy ilyen lesz a színvonal az ország házában és a független-objektív sajtóban.

Újabb milliók estek ki a Jobbik szekrényéből

Ismeretlen eredetű készpénzeket folyattak át az N1TV-n – erről a Jobbikhoz köthető online televízió volt főszerkesztője beszélt az Echo TV Informátor című műsorában.

Volner a Jobbik és a saját jövőjéről is beszélt

Az alelnökkel tart két országgyűlési képviselő-társa, Apáti István és Fülöp Erik is. A politikus jelezte, bár párttagságukról lemondanak, parlamenti mandátumukat mindhárman megtartják.

Feketepénzek a Jobbik-médiában

Kiderült, hogy az elmúlt egy évben több millió forint feketepénz érkezett az N1TV-hez a Jobbik pártalapítványán keresztül, a csatorna ugyanis a Kiegyensúlyozott Médiáért Alapítvány tulajdona.

Újratervezés vagy vége a Jobbiknak?

Újabb jobbikos tag szólalt fel a párt vezetésének „dilettantizmusa” miatt. Ezúttal Sipos László, a Jobbik külügyi kabinetének alelnöke fordult felhívással a tagsághoz.

Két alelnök is távozott a Jobbikból

Kilépett a Jobbikból Volner János és Apáti István – ezt maga Volner jelentette be közvetlenül azelőtt, hogy a párt etikai bizottsága feltehetően amúgy is kizárta volna.

Volner János kilépett a Jobbikból

Nem várta meg a Jobbik fegyelmi tárgyalásának a felfüggesztett alelnök, inkább maga lépett ki a pártból. Ugyanígy tett Apáti István és Fülöp Erik is.

Az illegális legalizálásának kísérlete

Jelentős karriert futott be az ellenzéki frontvonalon az a tévhiedelem, hogy a Sargentini-jelentés nem bevándorlásellenességünk miatt támad bennünket.

Eldőlhet Volner János sorsa

Kedd késő délután ül össze a Jobbik etikai bizottsága, hogy megvizsgálják, a Jobbik-frakcióból már kizárt Volner János maradhat-e a párt tagja.
1974 cikk 1/198 oldal