2019. január 24., csütörtök, Timót napja

Címke: Jean-Claude Juncker

329 cikk 1/33 oldal

Húsz alkalommal találkozott Soros az Unió vezetőivel

Nem csupán a tőzsdespekuláns, hanem alapítványainak munkatársai is rendszeresen találkoztak az európai vezető elit tagjaival, a nyilvánosan elérhető adatok szerint leginkább „ismeretlen témában”.

Juncker: Európa mindkét tüdejével lélegzik

Az Európai Bizottság elnöke szerint Bukarestnek akkor lesz esélye Európát az összetartás felé mozdítani, ha az országon belül is sikerül konszenzust teremtenie.

Tüntetés mint túlmunka

A decemberi ellenzéki performanszok meglehetősen gyengék voltak, rossz forgatókönyv alapján, silány színészi alakításokkal, de ami a háttérben húzódik, az nagy jelentőségű.

Hamvadó cigarettavég

Az EU jelenlegi vezetése egy agyonkarcolt bakelitlemez hangján szól. Az intézményrendszer recseg-ropog. Az ott dőzsölő megélhetési politikusok jogtipró módszereiből is elég volt.

Teljes a zűrzavar a brit kilépés körül

Alig három hónappal a formális kilépés előtt még mindig bizonytalan, milyen feltételekkel távoznak a britek az EU-ból, sőt az sem biztos, hogy egyáltalán megtörténik a brexit.

Juncker-matiné

Az Európai Bizottság derűs elnöke a szokásos attrakcióival lépett fel – ezúttal női munkatársának hajába túrt bele szenvedélyesen.

Kezdettől a föderáció volt a cél

Az Európai Unió egész történetét a kezdetektől fogva meghatározza a végcél, mégpedig Európa egységesülése az Amerikai Egyesült Államok mintájára.
329 cikk 1/33 oldal

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.