2018. november 16., péntek, Ödön napja

Címke: japán

530 cikk 1/53 oldal

Japán-magyar együttműködés asztaliteniszben

Japán edzőpartnerek érkeznek majd Magyarországra, magyar versenyzők pedig a csikumai edzőközpontban vehetnek részt közös gyakorlásokon a Magyar Asztalitenisz Szövetség és a japán város képviselői által szerdán aláírt együttműködési megállapodás értelmében.

Nem adtak szobát a kubai nagykövetnek az egyik Hilton szállóban Japánban

Nem adtak szobát Kuba japáni nagykövetének a szigetország délnyugati részén található egyik Hilton hotelben a múlt hónapban – közölte az amerikai szállodalánc szerdán. A Hilton a Kubával szembeni amerikai szankciókra hivatkozva tagadta meg a szállást Carlos Pereirától.

Botrányt kavart a felkapott koreai fiúbanda

Zsidó emberi jogi szervezetek is elítélték a BTS nevű popzenekart, amiért korábban náci stílusú sapkát viseltek valamint többek között félreérthető zászlókat lengettek.

Nyomtalanul eltűnt egy japán sziget

Eltűnt egy japán sziget az ázsiai ország észak-keleti partjainál, az Eszambe Hanakita Kodzsima nevű lakatlan szigetet a parti őrség keresi.

Japán sajátos módon értelmezi a halloweent

A világ legforgalmasabb kereszteződésének otthont adó Sibuja városrészben a hatóságok múlt szombaton öt embert is őrizetbe vettek a túlságosan durvára sikerült fesztiválozás után.
530 cikk 1/53 oldal