2018. október 22., hétfő, Előd napja

Címke: interjú

338 cikk 1/34 oldal

Kell egy mumus!

Hogyan rehabilitáljunk egy véreskezű, antiszemita gyilkost? – kérdezi cikkének címében a Hvg.hu szerzője, bizonyos „esel” (gondolom, Seres László, a témakör felkentje).

Egyre jobban hallatjuk a hangunkat

Az EU-val fennálló vitáink nagy része arra vezethető vissza Takács Szabolcs szerint, hogy Magyarország a migráció kapcsán markáns, a nyugatitól eltérő véleményt fogalmazott meg.

Balról az örökkévalóságba

Kilencvenedik születésnapja alkalmából csütörtökön köszöntik Magyarország kolozsvári főkonzulátusán Dávid Gyula kolozsvári irodalomtörténészt, szerkesztőt, műfordítót.

Tisztelni a tényeket

Bélyegezték már „kurzustörténésznek”, vádolták antiszemitizmussal, igyekeztek megkérdőjelezni történészi objektivitását.

A rombolás lehetett Sargentiniék célja

A Sargentini-jelentés és annak visszhangja az állatorvosi lova annak, hogy mennyire aszimmetrikus médiatérben kell dolgoznia a magyar kormánynak – hangsúlyozta a kormányszóvivő.

Pólós-aranytartalék

Faragó Tamás karizmatikus mondatokkal minősíti férfiválogatottunk nyári, kora őszi hullámzó teljesítményét, benne az Eb-nyolcadik hellyel és a világkupa-győzelemmel.

Demszky Gábor segítségre szorul

Interjút adott a volt főpolgármester, a néhai SZDSZ egykori elnöke. A beszélgetést vélhetően hiba volt közzétenni.

Körbe akarják rajzolni a Fideszt az ellenfelei

Felértékelődött a kormány számára a társadalmilag hasznos tevékenységet végző civil szervezetekkel való együttműködés – mondta Szalay-Bobrovniczky Vince helyettes államtitkár.

Az életművész vállfaárus

Most már biztos, hogy Koltai Róbert sose hal meg – legalábbis a filmvásznon. Sose halunk meg című filmje ugyanis megfiatalodott és megújult a digitális technikának köszönhetően.
338 cikk 1/34 oldal